SZCHPH
SZCHPH
Ponuka mláďat

Autor: Jozef Korec

Ponuka mláďat
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Jozef Korec
Jozef Korec
19.11.2025, 17:33

Stále v ponuke ešte veľmi zaujímavé mladé - súrodenci tých, ktorí vylietali znovu Majstra OZ NITRA vo veľmi silnej konkurencii. Z páry č.2 jeden v ponuke (súrodenec ide do chovného) a rodokmeň si môžete pozrieť na holubar. sk ts Žilina 3...

Jozef Korec
Jozef Korec
10.11.2025, 20:12

Touto cestou by som chcel poďakovať chovateľovi p. Vladimírovi Mališovi z Kralovej pri Senci - Reca za ošetrenie a starostlivosť mladej holubici ,,1436" ,ktorá má z 3/2 ( vnučka najl. páry). Prídite si niečo vybrať ...ďakujem.

Jozef Korec
Jozef Korec
05.11.2025, 14:33
Dobrý deň, keďže niektorí chovatelia by si chceli niečo vybrať, ale nemajú možnosť dopravy, tak holuby budú ponúknuté na našej výstave OZ a na CV. Dorobený posledný rodokmeň z výborného zavodníka,,574" / dcéra dvoch Olympionikov ,,22 - 1147" ( za dva roky 2 krát 1.c Reg. 800km). Je si z čoho vybrať. Pekný deň
Jozef Korec
Jozef Korec
23.10.2025, 18:19
V ponuke ešte vyše 20 mláďat z toho najlepšieho, napr: ,,1851" 1.eso ml. 24 (ročka 10×) parená na svojho strýka ,,584" -3. Národná Gotha 25 (súrodenci 4 × 1.c OZ za 2 roky), Patáčka ,,1244" 4.eso ml. 24 (ročka 9×) parená na ,,1829" 2×1. c OZ (brat,,584"), Olympionik ,,361" parený na dcéru priamo dvoch Olympionikov, v neposlednom rade chovná pára č.2 syn,,Bas Junior" / vnučka ,,Wegas World " dcéra 2 × 1.c TS ŽILINA 2024. Verím, že mláďatá budú pre váš chov veľkým prínosom.
Jozef Korec
Jozef Korec
18.10.2025, 19:44
Príjemný a potešujúci telefonát dnes poobede: volám sa Ladislav Horváth, som Majster OZ Levice mláďat a mám prvé eso mláďa Slovenska, ktoré je priamo z Vašich holubov - linka Ekelhardt. Včera som volal s pánom Javorčekom a povedal mi: vylietal som 3 krát Majstra OZ TO mláďat vďaka,,tvojim rukám "...je to môj ,,žiak " , veľmi dobrý priateľ, má tiež veľa holubov linky Rudorfer/Ekelhardt. Smutné je, že pán Horváth chce ukončiť chov a skončiť so zavedením. Trochu som pomachroval, ale chcem Vám skutočne ponúknuť kvalitné holuby, ktoré dosahujú výborné výsledky. Šťastnú ruku pri výbere.
Jozef Korec
Jozef Korec
16.10.2025, 14:23
Dobrý deň, ponúkam na predaj neskoršie mláďatá, niektoré už na 7. letke. Základ tvorí stále linka Rudorfer/Ekelhardt a za posledné 3 roky prinesené 2 holubice od špičky Slovenska J.+R. Poništiak a dvaja samci od pána Bednára (Van Toor), ktoré sú veľkým prínosom. Závodníci sú vedení prirodzenou metódou a mláďatá bez zatemňovania. Keďže v OZ NITRA majú chovatelia nakúpené holuby tiež z celého sveta, moja linka dokazuje za posledných 15 rokov, že patrí k špičke... 7 krát Majster OZ NITRA, 5 krát staré (2025 - 2. miesto), mladé 2024 + 2025. 3 krát Olympiáda, 1 krát SEV Budapešť, 2 krát Majster Slovenska ( ročné a DT), v TS Žilina 2024 z 5 závodov 2 krát 1. cena. Odber možný osobne od tohto víkendu, keďže mám dovolenku, termín si vieme dohodnúť určite. Na väčšine mláďat je cena 50e, v prípade Olympionikov a toho naj je cena vyššia. V prípade záujmu t. č. 0903 118 929, s pozdravom Korec Jozef ml.
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.